Ein MICHELIN Stern: eine Küche voller Finesse – einen Stopp wert!
Produkte von ausgesuchter Qualität, unverkennbare Finesse auf dem Teller, auf den Punkt gebrachter Geschmack, ein konstant hohes Niveau bei der Zubereitung.
Zusatzinformationen
Mediterran
Für Körperbehinderte leicht zugängliche Räume
Amex
Diners club
Mastercard
Visa
Hilfreiche Informationen
Beschreibung
"Here, the bouillabaisse cosies up to the aioli, and the pissaladière (tart with onions, olives and anchovies) competes with the socca (chickpea flatbread), just out of the coal-fired oven." Julia Sedefdjian (formerly of Les Fables de la Fontaine, also in Paris) is now happily thriving in her own establishment. Her colourful and fragrant cuisine is an ode to the Mediterranean (her "Bouillabaieta", a superb take on bouillabaisse, is a must) and fine ingredients, which she selects painstakingly and blends creatively, without forgetting her roots in Nice. The chef now solely proposes a series of surprise set menus. Welcome to Baieta – which means "kiss" in the Nice dialect!