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Ab $ 27 Bis $ 85
Tamarind
MICHELIN 2020
99 Hudson St., New York 10013 Routenplaner
Indisch
  • Der MICHELIN Teller: eine Küche mit guter Qualität Qualitätsprodukte, fachkundig zubereitet: einfach ein gutes Essen!
  • Sehr komfortabel.

Zusatzinformationen

  • Indisch
  • Zeitgemäßes Ambiente
  • Klimaanlage
  • Rauchen ganz oder teilweise verboten
  • Für Körperbehinderte leicht zugängliche Räume
  • Privat-Salons
  • Restaurant

Hilfreiche Informationen

Guide MICHELIN

Building Tamarind cost a cool five million, and it shows—every inch of this soaring space oozes with grandeur. With its classic TriBeCa edifice and gorgeous marble bar (an ideal perch for post-work indulgence), the glass-fronted behemoth draws a posh crowd of Wall Streeters and well-heeled locals.

Most impressive of all is the sleek display kitchen, outfitted with a gleaming tandoor that turns out exceptional Mughlai food like sirkha gosht (lamb in a fiery chili and coriander chutney). Malai halibut, roasted then blanketed in a coconut-ginger sauce with toasted cumin seeds, is a standout. While service is mediocre at best and the kitchen may fall behind at peak times, mains like kolambi pola (prawns in a coconut-and-chili curry) make up for any gaffes.

- die MICHELIN-Tester

Lage

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  • Ab $ 165 Bis $ 235
    MICHELIN 2020
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